3Dsurvey SMLEDNIK DIGITAL 2020: Osnove fotogrametrije z droni
Free Webinar

Leto 2020 je leto nepričakovanih presenečenj in dogodkov, za katere nihče ni menil, da so možni. Vsakodnevno se soočamo s tem izzivom, ga poskušamo razumeti in se iz njega naučiti. Te izkušnje nas opozarjajo, kako pomembno in nenadomestljivo je, ko se srečamo s poslovnimi partnerji in imamo dialog na ravni osebne interakcije. Tako kot je bilo mogoče na 3Dsurvey SMLEDNIK SUMMIT v zadnjih letih.

Tradicionalni 3Dsurvey SMLEDNIK SUMMIT bo letos zaradi epidemije COVID-19 prestavljen v digitalno obliko. 3Dsurvey SMLEDNIK DIGITAL 2020 bo tako 1. 10. 2020 v obliki dveh webinarjev.

Webinar “Osnove fotogrametrije z droni” z začetkom ob 11. uri je namenjen tistim, ki se še niso srečali s 3Dsurvey programsko opremo. Odgovorili bomo na vprašanja, ki se pojavljajo pri izbiri brezpilotnika za geodetske namene, preleteli bomo področja uporabe brezpilotnikov, naučili se osnovne obdelave podatkov v 3Dsurvey programski opremi ter pogledali kako iz 2D fotografij izračunati natančen 3D model z geodetsko natančnostjo.

Pooblaščeni inženirji geodezije pridobijo 3 točke v okviru Inženirske zbornice Slovenije. Po koncu ogleda webinarja nam pošljite vaše ime, priimek ter številko izkaznice pooblaščenega inženirja na e-mail [email protected]